woensdag 16 mei 2012

Nieuwe enquete

Wat brei jij of haak jij het meest? Het liefst? Iedereen heeft zo zijn voorkeuren....zo ook wij.
Wij zijn erg benieuwd naar de antwoorden. 


Groetjes en een fijn hemelvaart weekend allemaal!
Pauline en Esther

9 opmerkingen:

 1. Ik ga voor de beesten, al moet ik zeggen dat ik nu met mijn eerste omslagdoek bezig ben en dat gaat ook een verslaving worden vrees ik ;)

  Verklappen jullie je voorkeur (nog) niet?

  Fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oooh, wat een schattig katje! Maar dat was niet een antwoord op jullie vraag zeker? Ik haak en brei niet zo veel, maar als ik het doe, liefst truien breien en granny squares haken.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik haak vooral amigurumi. Ben ook bezig met een tas om te haken maar die blijft steeds liggen omdat ik nog veel andere dingen moet haken.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat is een lastige.... ik houd wel van afwisseling en het is net waar ik op dat moment zin in heb, maar ik heb het meest amigurumi's gehaakt.

  Jullie ook fijne dagen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. eerste keer dat ik op jouw blog kom kijken, maar het is jouw naamkeuze die mij naar hier heeft gebracht, heb natuurlijk ook meteen deelgenomen aan de stemming.
  groetjes viki

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Pfffoe....en je hoopt hier wijzer van te worden?;-)ha,ha....Ik haak het lieftse al vind ik breien ook wel leuk,maar momenteel is haken mijn ding en wat??/Ja dat wat ik net op dat moment wil gaan maken,heb nog een hele lijst wat ik allemaal wil maken en vind het allemaal even mooi als leuk,de omslagdoek,de amigurimi's,etc.Heb heel vroeger ook ooit gehaakt,maar als je al die mooie en moderne patronen van tegenwoordig ziet!WAUW!

  groetjes
  Angeline
  www.mijnplekkie.tk

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Haha, okeeee, ik zal vast verklappen wat Haakheks Pauline het liefst maakt.
  Je wordt er inderdaad niks wijzer van, van zo'n enquête...
  Want ik haak eigenlijk alles!
  Poppen, beesten, kleding zoals stola's en ook dingen voor in huis.
  En dan nog tassen, kleedjes...
  Alleen dekens, die zal je bij mij niet zien.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat ik het leukste vind om te haken zijn poppen, knuffels en speeldagen voor mijn kleinkinderen, kussens, dingen voor in huis. Maar ben overal voor in en wil vanalles proberen dus ik kan 100 worden en dan heb ik nog niet alles gemaakt. Er zijn ook zoveel mooie dingen te vinden op blogs, internet en pinterest.
  Vind het altijd geweldig om werk van anderen te zien.
  Fijne dag allemaal met het zonnetje.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Bij mij zijn de knuffels haken en breien mijn voorkeur.deze maak ik voor een goed doel: "POEKIE" Kijk maar op mijn blog. Het wil niet zeggen dat ik niets anders doe zenne :-)
  Groetjes, Lies

  BeantwoordenVerwijderen