maandag 3 februari 2014

Breien.


Mijn dochter wilde extra lange handschoenen. Dus nadat ik in deze kleur al een sjaal had gebreid zijn nu de handschoenen zo goed als klaar.
Ik ga er nog een voering inzetten van thermo-stof zodat ze lekker warm zijn. De wind gaat er zo immers dwars doorheen, voor de thermo-stof gebruik ik een tshirt dat haar te klein is en geen wind doorlaat maar wel ademt. Laat de winter maar komen!

Patroon komt van drops:  HIER

Fijne week allemaal!

groet Esther

10 opmerkingen:

 1. Mooie kleur en mooie wanten. Wat een goed idee om ze te voeren.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. oww lekker voor op de fiets deze extra lange handschoenen!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat is wel een hele klus, eerst helemaal breien en nu nog voeren! Respect!
  Mooi zijn ze al.
  Groetjes,
  Akkelien,
  debreimeisjes.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi en lekker warm. Slim om ze wat langer te breien, de koude wind komt af en toe net boven de anders te korte wanten. Het voeren lijkt me nog een flinke klus, maar daarna zijn ze natuurlijk wel goed bestand tegen de wind. Misschien kan ze ze deze winter (?) nog gebruiken, maar anders in ieder geval volgend jaar!
  Groetjes weer

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel slim om er een warm stofje in te zetten. Je kan er tegen aan. Ik zou zeggen, laat de winter maar komen, maar voor mij hoeft het niet. ;-)
  Grtjs
  Daniëlle

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Die zullen als ze gevoerd zijn, heerlijk warm zijn! Maar dat niet alleen, ze zijn ook nog eens heel mooi met die kabels en in die prachtige kleur!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Knappe handschoenen met kabels in een tof kleurtje, maar om ze te voeren, ik denk er wel eens aan, maar het doen is wat anders, in de toekomst misschien ook eens proberen??? Of heb jij goede tips of een patroon daarvoor of wat uitleg? Dan kan ik het misschien ook eens proberen.... lijkt me heel goed ook voor kindjes.
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen